Recenzije

8,5
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,0
Udobnost
8,4
Lokacija objekta
8,3
Sadržaji
8,1
Osoblje
8,8
Omjer cijene i kvalitete
8,3

Recenzije

    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    21. ožujka 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Goran
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    29. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    30. listopada 2017.
    Ljubazno osoblje, domaća hrana i svjež zrak
    Katica
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    25. listopada 2017.

    Netaknuta priroda

    Mir i tišina, idilična priroda koja okružuje objekat, ljubazni domaćini, doručak savršen, hrana u restoranu odlična, davno nisam po restoranima jela tako ukusno. Preporučampogledati špilju koja se nalazi u blizini
    Marina
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    29. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Dubravka
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    11. kolovoza 2017.

    Jako ugodno iznenađenje

    Frižider u sobi nedostaje
    Krasno i uredno,dobra hrana, prihvatljive cijene
    Ante G
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    4. kolovoza 2017.

    Dobra lokacija za obilazak Like i Velebita

    Večera u restoranu nije bila najkvalitetnije spremljena. U ražnjićima je bilo žilavo i nedovoljno pečeno meso.
    Uredno i čisto. Sobe su komforne i ugodno hladne po ljetnim vrućinama.
    Irena
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    1. lipnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Steven
    ca

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    22. svibnja 2018.

    A pleasant place to stay at a reasonable price, with a great breakfast included.

    Would have liked to have had a top sheet for the bed.
    An excellent location in the country on the outskirts of town. Beds were comfortable. Nice to hear the rooster crowing in the morning. An excellent breakfast. Came in late one evening when the cook was just finishing cleaning up. He was more than happy to make us a couple of the best pizzas we had on our trip.
    Common swift
    se

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    15. svibnja 2018.

    Calm stay with visits to Plitvicka and Krka. Excellent staff.

    Martin
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    10. travnja 2018.

    Very adequate for short stays in Lika.

    Staff extremely friendly and helpful. Restaurant portions more than adequate. Rooms are basically equipped but very quiet and comfortable.
    Audrey
    fr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    15. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hu

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    6. studenog 2017.
    Perfect location for a stopover on the way to the sea: near the A1 motorway, in a quiet village, with late check-in and restaurant on site. Nice portion of breakfast to start the day. When you get near the village, follow the roadside ads of Albatros, instead of the Booking.com map. The hotel and the restaurant is cca 2-3 km further down the road.
    Katica
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    25. listopada 2017.

    Untouched nature

    Untouched nature The hosts are very kind, the breakfast is perfect. The food in the restaurant is very tasty. I recommend because of natural beauties. It is imperative to visit the neighboring Grabovača cave park.
    Angela
    ca

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    19. listopada 2017.
    Everything was super, including the wonderful breakfast. You won't be disappointed if you stay here.
    Hilla
    il

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    4. rujna 2017.

    Great Breakfast!

    No safe Stairs no elevator
    Breakfast was great. Room was large and very comfortable Host was very nice
    IVAN
    ca

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    24. kolovoza 2017.

    Outstanding Value and Great Hotel

    I enjoyed my stay at Albatros bed and breakfast, which is an outstanding value. The rooms are well appointed, and the hotel has several sized rooms to accommodate single guests or larger families. The breakfast was hearty, with an assortment of meats and cheeses, eggs and breads / spreads. The hotel and adjoining restaurant are professionally operated by the owner and family, and our stay there was a really delightful one. Will definitely stay again. Highly recommended. Great value.
    Andrea Alessandro
    it

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    20. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    sk

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    10. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Marco
    pt

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    4. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
Učitavanje recenzija